Koolitusmuljed ja koolitustest ajendatud mõtted

Reet Karro lõpetas 6.08.2018 Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise Süsteemi sertifitseeritud juhendaja 2-aastase koolituse

Juugakoja hingamisterapeut Reet Karro lõpetas 6.08.2018 sertifitseeritud Biodünaamilise Hingamise ja Trauma Vabastamise juhendaja 2-aastase koolituse Body Awareness Institute’is.

Kuigi Reet oli tegutsenud hingamisterapeudina juba aastast 2011, alates ALGALLIKA Protsessi ja Hingamistöö terapeudi koolituse lõpetamisest, on ta sellel, enda jaoks uuel, kehast trauma vabastamise teel olnud alates oma 50. sünnipäevast, kui kinkis endale 3-päevase BBTRSi sissejuhatava kursuse. Selle aja jooksul on ta tegelenud enda pingete ja traumade vabastamise ja keha paremasse vormi viimisega, teinud ohtrasti BBTRSi praktikaseansse klientidel, esialgu tasuta, seejärel sümboolse tasu eest ja sõbrahinna eest, lugenud erialakirjandust ja vaadanud veebinare anatoomiast, füsioloogiast, hingamise ja närvisüsteemi toimimisest, kehapsühhoteraapiast, bioenergeetikast, somaatilisest kogemisest ja trauma vabastamisest. Kõige murrangulisemad on olnud nädalased kohapealsed koolitused, kohtumised teiste terapeutide-kaasõpilaste ja õpetaja Nisargaga.

Eriti vägev oli viimane moodul Männiku Metsatalus, kui oldi peaaegu kogu aja koos, ühisenergias, Reet sai seal enda kohta teada nii mõndagi uut ja ikka veel avanes tervenemist vajavaid kihte. Kursusel toimus mitmetel suuri muutumisi, ammuste traumade vabastamist. Nauditi Männiku Metsatalu puhast ja sõbralikku loodust, isegi herilased ei nõelanud kedagi. Nauditav oli massaažiõhtu kolmikutes – igaüks sai vastu võtta massaaži korraga kahelt kaaslaselt -, suitsusauna ja kakaotseremooniat.

Alustame Tartus jälle vastuvõttu 21. augustist, augusti lõpuni on teraapiad soodushinnaga. Kiirkohandatud teraapia tutvustuslehekülg.