Koolitused

Tantsuline ja muusikaline hingamiskolmik “Hingamisvabadus 3” 3xN, 1.-15.07.2021

Tutvustus

Põhilisi hingamistehnikaid ja biodünaamilise hingamise võtteid ühendav 3-osaline hingamiskursus. Iga kord räägime hingamisest ja oma protsessist, tutvume erinevate vabastava hingamise tehnikatega, tantsime ekstaatiliselt ning hingame vabastavalt ja biodünaamiliselt. Võimalus avastada enda seest enda jaoks palju uut.

Kolmiku eesmärk on õppida kasutama eri hingamistehnikaid, muutudes ajapikku järjest vabamaks hingajaks. Iga kord tutvume mõne uue hingamistehnikaga, harjutame seda ja siis integreerime seda varem õpitud tehnikatega täispika hingamisseansi jooksul. Enne hingamist tantsime ekstaatiliselt, kogu keha liikuma pannes ja kõiki energiaid äratades. Saame endale ka kolmeks nädalaks enesearengu tugigrupi.

❤️ Soovime tunnetada täielikku hingamisvabadust ning elada kirglikult ja ehedalt.

💚 Õpime kasutama spetsiaalseid tehnikaid enda toetamiseks, mis annavad elujaksu, head tuju ning paindlikkust ja voolavust isiklikus ja tööelus.🙂

🍒 Eesmärk on õppida tunnetama erinevaid energiaid, jääma keskmesse ja säilitama tasakaalu, suurendes positiivseid vibratsioone enda ümber. Samal ajal lubame avaneda kehal. 💛 Nii saame luua häid muutusi enda ümber. Hakkame elama kirglikult ja ehedalt.

Kohtume Juugakoja kaunis koolitus- ja meditatsioonisaalis, kus on ruumi põrandale täisringi tekitamiseks. Nii mõnigi on siin saanud kauaks meeldejäävaid hingamiskogemusi.

Kursuse kokkupanija ja läbiviija on Maarireet (Reet Karro). Ta on toetanud juba 10 aastat vabastava hingamise gruppe ja hingamisteraapia üksikkliente ning 4 aastat biodünaamilise hingamise kliente. Teda võlub hingamisteraapia juures selle võimalusterohkus ja elusust taastav vägi.

N, 1.07 tutvume kõigi teemade ja üksteisega, õpime vabastava hingamise põhitehnikaid ja rakendame neid täispika hingamisseansi ajal, kus igaüks saab sügavamalt endasse vaadata. Kogemusega rahule jäänud on oodatud ka ülejäänud kahte töötuppa.

N, 8.07 hingame sügavalt ja rahulikult, periooditi läbi suu ja periooditi läbi nina, et õppida nende kanalite kasutamist ja ühtlasi oma fookust ning ärevuse/rahu ja energiataset reguleerima. Vaheldame aktiivset kehaga kontaktis olekut meditatiivse äraolekuga.

N, 15.07 hingame energiliselt ja biodünaamiliselt, lisades hingamisele liigutusi, väristamist, lõdvestamist, pingutamist. Tõstame energiataseme kõrgele ja lõdvestume lõpuks täielikult. Hingamist saadavad mõned helid ja aroomid, mis ka biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse juurde käivad.

Aeg: kell 18.15-20.30, koht Juugakoda, Saekoja 36a-310 Tartus. Teejuhised. Selga mugavad riided, soovi korral kaasa oma 2 pleedi ja soojad sokid.

Kogu kolmik maksab korraga makstes 39 € eelnevalt panka ja 40 € sularahas kohapeal. Töötoa kaupa makstes maksab töökoda nii panka kui sularahas makstes 15 € (OÜ Juugakoda EE752200221066957510 Swedbank, viitenumber 202112, seletus “töötuba/töötoad” ja kuupäev(ad).