Hingamisteraapia rühmaüritused, Koolitused

Aasta 2022 lahtihingamine

Esimene Juugakoja hingamisüritus alanud aastal. Vaatame hetkeks tagasi lõppenud aastale ja anname rohelise tee oma soovidele ja unistustele, mille täitumist ootame aastalt 2022. Koostame mõttelise soovitahvli ja anname sellele energiat vabastavalt hingates.

Vabastav hingamine on psühhospirituaalne tehnika, mis leevendab emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, alandab stressitaset ning aitab saada parema kontakti tunnetega, teadvustada oma tegelikke vajadusi, leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu ning suurendada loomingulist potentsiaali. Loe veel: http://www.juugakoda.ee/teraapiad/hingamisteraapia/vabastav-hingamine/

4. jaanuari hingamistöötoa teema on aasta lahtihingamine.

Räägime oma uue aasta soovidest ja unistustest, koostame mõttes nende soovitahvli ning anname sellele energiat hingates. Täispika hingamissessiooni alguses teeme läbi päevakohase meditatsiooni.  Hingamise järel vahetame teetassi juures muljeid kogetud hingamiselamustest ja lõpetame väeringis.

*****

Kaasa soovitame võtta naturaalsest materjalist pleedi/teki mati ja keha vahele), rätiku või salli pea alla, villased sokid jalga ja pudeli joogivett. PVC alusmatid ja pealevõetavad pleedid on olemas.

Hind: kuna tegu on aasta esimese üritusega, siis vabalt valitav osaluspanus.

Panka makstes on saaja Juugakoda, IBAN EE752200221066957510 (Swedbank), viitenumber 202219, seletus “hingamistöötuba” ja kuupäev.

Registreerimine ja info:

Maarireet (Reet Karro)   reet@juugakoda.ee   tel 56 49 27 69