Hingamiskoolitused, Koolitused

10x hingamisgruppi “Keha ja meel, hing ja vaim” tutvustav hingamistöötuba

Töötuba, kus valime, töötame välja ja lepime kokku Tartus Juugakojas 10x kokku saava hingamisgrupi “Keha ja meel, hing ja vaim” teemasid ja eesmärke.

Tutvustusringi järel laulame hääled lahti ja tantsime kehad liikuma. Kohale jõuda aitab lühike süvitsiminek.

Grupijuhil on ettekujutus sellest, mis võiks grupile hea olla. Näiteks, et saabumine võiks olla vahemikus kella 17.30-18.30 ja sujuv, olenevalt sellest, millal keegi töölt jõuab ja tööpäevalõpu liiklusummikutest läbi saab. Hiljemalt kell 18.30, kui maja uks kinni läheb. Ja et samal ajal võiks grupp juba regi- ja väelaule laulda. Ja saabujad lülituksid sujuvalt grupi töösse.

Ja et ekstaatiline tants võiks kesta 15 minutit ja järgneda laulule. Selle helitaust võiks koosneda mitmest palast, mõni neist rahulikum, kuid vähemalt üks tõeliselt ekstaatiline ja nõudlik. Igaüks kuulab oma keha ja teeb kaasa nii palju kui keha lubab.

Ja et aktiivse hingamise osa oleks ikka vähemalt 45 minutit ja sellele järgnev lõdvestus vähemalt 15 minutit. Selleks, et lõdvestusele järgneks närvisüsteemi täielik restart, peaks aktiivne hingamine olema väga energiline ja lubama nii keha kui emotsioone täielikult välja elada.

Ja et hingamisele võiks järgneda tee, aga selle kõrvale mitte küpsised, vaid aedviljad või puuviljad. Teed juues on väga hea hingamisest kokkuvõtteid teha. Ja järgmise korra teemadega tutvuda.

Aga kas grupi võimalikele liikmetele see ka hea plaan tundub? Millised on nende soovid ja vajadused?

Sellest me tutvustaval töötoal räägimegi. Ja pärast seda teeme läbi täispika hingamisseansi, kus visioon lõplikult valmib.

Töötuba on tasuta (soovi korral võib teha annetuse ruumiüüri toetuseks).

Grupi 10 kohtumise tasu on ettemaksuna korraga makstes 185 €, kuu kaupa makstes 200 € (jaanuari, veebruari, märtsi ja aprilli 18. kuupäevaks 50 €) ja ühe korra kaupa makstes maksab üks kohtumine 25 € (eeldusel, et grupis on vabu kohti).

Grupi idee autor, kokkupanija ja hingamistoetaja on Maarireet, Algallika protsessi ja hingamistöö ning biodünaamilise hingamise ja traumavabastuse (BBTRS) terapeut ning kutseta täiskasvanukoolitaja.

Tutvustavasse töötuppa võiks kaasa võtta lina, sooja salli või rätiku, soojad sokid ja veepudeli. PVC alusmatid ja pleedid on meil olemas, isiklik varustus tagaks veel mõnusama olemise.

Tutvustavasse töötuppa registreerumiseks kirjutage palun reet@juugakoda.ee või registreeruge vormi https://forms.gle/5dw5KsWKZXQE45vB8 kaudu.

Põneva kohtumiseni tutvustavas töötoas!